Om os

Guldkorn, som har forgyldt danske spisekamre siden 1956, er et velkendt varemærke, og mange er vokset op med de gyldne, poppede hvedekorn.

I år fylder Guldkorn altså 60 år. Det har været 60 spændende år. Sjove år. Gode år. Festlige år. Men tro endelig ikke, at vi begynder at slå os til ro. Guldkorn har gang i en hel masse, og det næste år bliver formodentlig det mest begivenhedsrige nogensinde i Guldkorns guldrandede historie – indtil videre.

Vi begynder allerede nu med et helt nyt familiemedlem: Guldklumper! Guldklumper er lavet af nordisk fuldkornshavre og er nøglehulsmærkede, så de er et fremragende valg til morgenmaden eller som mellemmåltid. De puffede kerner er små og sprøde og passer, præcis som Guldkorn, perfekt til både mælk, A-38 og yoghurt.

I forbindelse med lanceringen gør en kær, gammel ven comeback på pakkerne: Bjørnen Puff var med helt tilbage på den allerførste pakke Guldkorn og har været savnet af mange. Det er derfor med store glæde, at vi byder ham velkommen tilbage.

Ja, og så har vi jo lanceret denne hjemmeside. Begge steder håber vi at kunne bidrage med tip og tanker om ting, der gør livet lidt sjovere for både børn og voksne.

Så hvis du vil følge os på en spændende rejse, er du hjertelig velkommen. Vi er overbeviste om, at det bliver sjovt – og fyldt med gyldne øjeblikke.

Guldkorn 1956

I 1956 var Guldkornsbamsen Puff den nye gæst på de danske morgenborde. Til at begynde med blev Guldkorn produceret i Nakskov, ved hjælp af de store Guldkornskanoner, der poppede hveden.